Странице

понедељак, 2. јун 2014.

Oboren i portal E-Novine!

Beograd, 2. 6. 2014. (Izvor Be92) - Nakon niza rušenja blogova, portala, cenzure komentara, uspostavljanja kontrole nad svim medijima, privođenja i hapšenja zbog statusa na Fejsbuku i Tviteru, na red je došao i popularni i kultni internet tabloid E-Novine. 
Danas oko 14 časova primećene su smetnje u radu ovog portala, da bi se nakon sat vremena ispostavilo da je kompletan sadržaj ovog vitalnog tabloida izbrisan. Slično se dogodilo i pre oko mesec i po dana sa fašističkim portalom „Novi standard”, a ne ovako liberalnim, demokratskim i objektivnim i kom svi veruju.
Glavni urednik i autor skoro svih članaka na ovom portalu Petar Luković zvani Pera Budala ili Pera Etiketa negira da bi to moglo imati veze sa cenzurom, a kamoli sa vlastima i kancelarom Aleksandrom Vučićem.
— Vučić je jedan divan i pošten čovek & sasvim sigurno on ne stoji iza ovog fašističko somnabulno zaumno nacističkog napada. Sumnjam da se iza ovog krije neki fašistički nakot sa dugogodišnjim stažom u četničko-ljotićevskom pokretu, što znači SPC — rekao je Budala za naš medij.
Policija je obećala da će preduzeti sve korake da pronađe počinioca a Budala je dodala:
— Ne znam zašto bi SNS botovi ili ugledni gospodin Vučić stajali iza ovog gesta kad sam im se toliko šlihtao i uvlačio im se u dupe godinu i više dana. Ako jesu oni, bio bih vrlo iznenađen, ali ne i iznenađen zato što smatram da su oni na pravom putu da napokon unište Srbiju.

Нема коментара:

Постави коментар