Странице

уторак, 3. јун 2014.

Otvoren broj 1004 za pomoć Informeru, Kuriru, Pinku i RTS-u

Beograd, 3. 5. 2014. (Izvor Be92) - Na današnjoj vanrednoj sednici Vlade Srbije doneta je odluka da se hitno pomogne najugroženijim i najobjektivnijim medijima u Srbiji.
Iako objektivnih i nezavisnih medija ima sijaset i prosto im se ne zna broj, Vlada se odlučila za ova četiri jer su najugroženiji i najpopularniji u zemlji. Na spisku predloga se nalazio i dnevnik "Blic", ali je izglasano da on ne dobije pomoć od građana jer je tokom poplava objavio nekoliko tekstova u kojima se ne pruža apsolutna podrška i pokornost pravičnoj i demokratskoj Vladi Srbije na čelu s kancelarom Aleksandrom Vučićem. Na spisku je bio i "B92" ali je on ispao iz igre zbog sramne izjave Srbijanke Turajlić u "Utisku nedelje" o tome da je za širenje panike odgovoran neprikosnoveni heroj i premijer Vlade.

Kontrolom novca koji bude stizao na račun Vlade republike Srbije rukovidiće Marko Blagojević, proverena i ugledna nezavisna ličnost iz CESID-a, nevladine organizacije za kontrolu izbora i svega ostalog.
Premijer i ministri su na sastanku bili neformalno obučeni u košulje i džempere, a u jednom momentu je nekom pozvonio telefon na šta premijer nije obratio pažnju, što govori da je atmosfera u Vladi opuštena i da nema nikakve panike, osim što je danas oboren i sajt NSPM-a, što je bilo očekivano jer se i taj portal povremeno bavio odgovornošću vlasti nazivajući ih povremeno čak i nesposobnima.

Нема коментара:

Постави коментар