Странице

среда, 4. јун 2014.

Otvoren broj 1005 za pomoć Vučiću da kupi nov sat i odelo

Beograd, 3. 6. 2014. (Izvor Be92) - Vlada Srbije danas je ponovo održala vanrednu sednicu povodom dosad nepoznate činjenice da je kancelar Vučić prilikom obilaska Uba vojnim helikopterom izgubio sat „Френк Милер“ од 80.000 evra.
Kako je istakao sam Vučićićev portparol, sat mu je verovatno ispao s ruke dok je radio na dodavanju ćebadi iz jednih ruku u druge, o čemu svedoče i brojni snimci. Ovu tragičnu informaciju o izgubljenom najvredijem satu iz premijerove bogate kolekcije "ručnjaka" Vlada nije prenosila do danas da ne bi širila paniku među stanovništvom. Pretpostavlja se čak da je Vučić u opštoj gunguli sam nagazio na taj sat i da ga je tako uništio. Poseban tim Vojske Srbije specijalizovan za pronalaženje vrednih ručnih satova do juče je radio na traženju ovog dragocenog uređaja, ali ništa nisu uspeli da nađu čak ni uz pomoć 12 pasa tragača. Ovaj tim je to saopštio jutros, što je izazvalo veliku tugu u Vladi. Sumnja se da je i neko od meštana ukrao ovaj sat, možda baš neko sa ove popularne fotografije gde se svi smeju i aplaudiraju pokislom i nasmejanom kancelaru bez kape.
Dodatni problem nastao je tako što je Vučić u brzini greškom umesto "morisove" kabanice koju koriste američki pešadijski generali dobio neku kinesku imitaciju tako da mu je potpuno propao džemper od kašmira i "perije plus" košulja, pa čak i potkošulja "ziezon" ukupne vrednosti od skoro 50.000 evra, što predstavlja ozbiljan udar na njegovu garderobu. Vučić je danas prinuđen da nosi "kartije" sat od svega 40.000 evra što ne dolikuje jednom velikom državniku, naročito kad ide u posete stranim velikim zvaničnicima. Danas je već bilo problema u Austriji zbog toga. Govorka se da mu se jedan niži austrijski diplomata podsmevao zbog toga. Užas!
Ipak, sreća u nesreći je da je Vučić imao rezervu odeću istog kvaliteta. Zato, molimo sve građanke i građane Srbije da uplatom na broj 1005 doprinesu da se pomogne unesrećenom premijeru koji je umalo udavljen poplavom dezinformacija o hiljadama mrtvih u Obrenovcu.

Нема коментара:

Постави коментар